O nas

Podjetje ReDisc d.o.o. temelji na patentni tehnologiji, ki se razvija že več kot 10 let. Smo edino podjetje na svetu, ki ima lastno proizvodno linijo za obnovo močno obrabljenih karbonsko-keramičnih zavornih diskov. Poleg obnove ponujamo tudi nadgradnjo malo rabljenih diskov ter manjša popravila na CCM in kmalu tudi na CCB diskih.

Naša tehnologija in proizvodni proces sta na svetovnem trgu že poznana pod imenom REBRAKE GmbH. Bili smo dobavitelji podjetja Rebrake, za njih proizvedli smo več kot 500 kosov. Naši obnovljeni karbonski diski so bili testirani na Nürburgring-u in uporabljeni pri številnih zadovoljnih poklicih voznikih, tekmovalnih ekipah, serviserjih in posameznikih.

Leta 2022 smo se odločili, da vstopimo na trg pod lastno blagovno znamko. Z vzpostavitvijo lastne prodajne ekipe, nakupom novih proizvodnih prostorov in še sodobnejše tehnologije smo registrirali novo blagovno znamko Redisc d.o.o.

Edinstvena storitev na svetovnem trgu, nenehen tehnološki razvoj, poostren nadzor kvalitete v sodelovanju s serviserji in vozniki, strokovno znanje ter strast do avtomobilizma, so temelji našega podjetja.

Naš cilj je omogočiti uporabo karbonsko keramičnih diskov širši skupini voznikov, na cenovno dostopnejši način ter obstoječim uporabnikov prihraniti pri vzdrževanju njihovega vozila.

Partner za kakovost

Proceq iz Švice je že od leta 1954 vodilni proizvajalec visokokakovostnih prenosnih testnih rešitev – za gradbeništvo, avtomobilsko industrijo, papirništvo in številne druge industrije. V sodelovanju z njimi uporabljamo indikator obrabe Carboteq, katerega so razvili za Brembo.