Pogosta vprašanja

Kakšne vrste zavornih kolutov obnavljamo?

Obnavljamo CCM in CCB zavorne kolute. CCM diski niso prekriti z dodatnim keramičnim tornim slojem, kar pomeni, da se obrabljajo hitreje. Več o diskih si lahko preberete na tej povezavi.

Koliko časa obnovljeni diski zdržijo?

Obnovljeni diski imajo daljšo življenjsko dobo, kot originalni diski, ker imajo ojačano jedro. Seveda pa je odvisno od intenzivnosti uporabe. Na dirkalni stezi se diski hitreje obrabijo, sicer pa so obstojni več kot 100.000 km.

Kakšne so pomanjkljivosti obnovljenih diskov?

Obnovljeni diski so preverjeni pred začetkom obnove in gredo skozi kontrolni pregled ob zaključku. Pomanjkljivosti še nismo zaznali. Zelo pomembno, da ob menjavi obnovljenih diskov zamenjate tudi zavorne obloge, sicer njihova življenjska doba ne bo tako dolga kot jamčimo.

Koliko časa traja obnova zavornega diska?

Proces obnove je daljši od procesa izdelave. Za to potrebujemo 30 dni. Vse je odvisno od zasedenosti proizvodnje ter osnovnega stanja diska.

Ali lahko pri vas tudi kupim obnovljiv disk?

Seveda! Na zalogi imamo več kot 50 različnih dimenzij. Za preverbo potrebujemo vaše VIN številko.

Sem iz tretjih držav EU. Ali lahko obnovite moj zavorni disk?

Seveda! Vendar je proces pridobitve vašega zavornega koluta predmet carine. Fizične osebe nam žal ne morete poslati, to lahko v vašem imenu stori le podjetje. Za več informacij nas kontaktirajte.

Kaj se zgodi, če vam pošljem svoj zavorni disk, vi pa ugotovite, da ga ni mogoče obnoviti?

V tem primeru, vas o stanju diska obvestimo. V roku 5 delovnih dni prejmete kupnino, disk pa vam na vašo željo in stroške poštnine pošljemo nazaj.

Ali vam lahko prodam moj obrabljen disk?

Seveda, glede tega se individualno dogovorimo.

Ali so vaši obnovljeni diski testirani?

DA! Diske smo testirali na Nürburgring-u in pri številnih zadovoljni uporabnikih. Tako profesionalnih voznikih, kot tudi amaterskih voznikih. Vse reference, lahko preverite pod zavihkom reference.

Nisem prepričan v vašo kvaliteto, kako se prepričam?

Spremljajte našo spletno stran za organizacijo dogodkov testiranja, ali pa nam pišite, da se dogovorimo za testiranje.

Ali imajo obnovljeni diski garancijo?

Na obnovljeni disk vam lahko damo garancijo v primeru, da gre za nadgradnjo oz. če se teža diska giblje med minimalno in maksimalno težo, ki je napisana na disku. Vse ostale reklamacije sprejemamo v roku 8 dni, od prejetja diska.